Macaroni speciaal

Ingrediënten 4 personen:

300 gr. Volkoren ongekookte macaroni

3 plakken salami van 0,7 cm in fijne blokjes

3 plakken chorizo van 0,5 cm in fijne blokjes

2 plakken schouderham van 0,7 cm in fijne blokjes

3 uien gesnipperd

1 prei in ringetjes

3 tomaten

Halve courgette in blokjes

1 rode paprika in blokjes

2 teentjes knoflook

Italiaanse kruiden

Peper

2 el. Tomatenketchup

Olie

Pakje gezeefde tomaten

Bereidingswijze:

· Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking.

· Bak intussen eerst de knoflook, daarna alle groenten even aan in een beetje olie.

· Voeg de salami, chorizo, schouderham toe, en bak nog even mee.

· Voeg het pakje gezeefde tomaten en de ketchup toe

· Breng op smaak met peper en italiaanse kruiden.

· Voeg nu de gekookte, en afgespoelde macaroni toe.

· Verwarm dit geheel nog 15 min. op laag vuur.

U kan ipv volkoren macaroni ook gewone macaroni gebruiken, maar bij volkoren macaroni houd u een iets stevigere bite, en wordt het bij een 2e keer verwarmen niet zo snel zacht.