Bert

Bert is de slager in de winkel. Hij is iedere dag in de slagerij te vinden. Van uitbenen, tot de toonbank met verse vleesproducten tot worst maken, dat is zijn passie. Hier geniet hij elke dag weer van. Ervaring heeft Bert genoeg, want op zijn 14e zat hij al op de fiets bestellingen weg te brengen, en zo altijd werkzaam geweest in slagerijen.

Robbert

Robbert is iedere dag met een vrolijk humeur in de slagerij te vinden, daar bedenkt hij weer nieuwe salades, vleeswaren en vleesspecialiteiten. ook in het barbecueseizoen is hij volop in de weer. Een echte slager die verstand heeft van lekker vlees en het bereiden ervan. Ook de ambachtelijke worst maken wat hij van zijn vader geleerd heeft behoord tot zijn taken.

Annelies

Annelies is een enthousiaste verkoopster die met veel plezier u aan lekkere vleesproducten helpt. Ze lust alles graag, en ze bedenkt graag weer vernieuwde salades, of nieuwe vleesproducten. Zij houdt zich ook achter de schermen vooral bezig met de administratie, Social Media en het beheer van de website, en is alleen op vrijdag en zaterdag in de winkel.