Over onze slagerij

Slagerij van Soest is een klein, ambachtelijk familiebedrijf, dat liefde en kennis heeft voor het slagersvak. Onze medewerkers hebben ook zorg en aandacht voor de verwerking en bereidingswijze van de vleesproducten.

Slagerij van Soest verkoopt dan ook alleen eerlijk vlees, dat betrokken wordt van vaste veehouders. De dikbil koeien en scharrelvarkens groeien in een diervriendelijke en natuurlijke omgeving op. Ze groeien van april tot oktober in de frisse buitenlucht op, en hebben het geweldig naar hun zin, waar ze naar hartenlust in de modder kunnen wroeten en rollen. De dieren worden goed verzorgd door de boeren. Hun maaltijd bestaat uit vers geteelde granen. En in de stallen is er voldoende ruimte en ligt er een lekker strobedje voor hun klaar!

De dieren worden geslacht, en daarna worden de karkassen naar de winkel gebracht, om zo verwerkt te worden tot diverse vleesproducten. Deze producten zijn verkrijgbaar in ieder gewenst gewicht of per stuk.

Een groot gedeelte van het vlees wordt verwerkt tot ambachtelijke vleeswaren. Denk maar aan boerenham, Runderrookvlees, Rauwe ham, Ontbijtspek, Grillworst, Boterhamworst enz... Wij hebben zelf een rookkast, waardoor we zelfs in de winter voor ambachtelijke rookworst bij ons terecht kan.

Wij proberen elke dag voor onze klanten klaar te staan, ze van advies en service te voorzien.

U kunt bij ons in de winkel van alles proeven van onze zelfgemaakte lekkernijen.

Kortom: voor kwaliteitsvlees moet u bij onze ambachtelijke slager zijn.

Contact:

Slagerij van Soest

Snellemarkt 5

4416 BR

Kruiningen

0113-384699

winkel@slagerijvansoest.nl